Drama unei minore române, violată ani la rând de tatăl și de fratele ei. Fata a rămas însărcinată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O adolescentă din județul Neamț a fost violată de mai multe ori de tatăl și de fratele ei. Abuzurile s-au produs de-a lungul mai multor ani, iar victima a rămas însărcinată și a născut un copil. Tatăl este cercetat în stare de libertate, iar fratele a fost arestat preventiv.

Potrivit anchetatorilor, primele agresiuni sexuale au venit din partea tatălui. Aceștia vorbesc despre cel puțin cinci violuri petrecute în perioada 2017-2019. Ulterior, fata de 16 ani a fost violată și de fratele ei care a profitat de starea de traumă psihică în care se afla victima ca urmare a abuzurilor sexuale la care a fost supusă de tatăl ei.

Fata a rămas însărcinată în urma violurilor repetate ale fratelui și s-a destănuit medicului Institutului de Medicină Legală, în timp ce era consultată în cadrul dosarului de viol care-l viza pe tatăl ei.

 

Mama avea bănuieli despre abuzuri

 

Anchetatorii au mai stabilit că mama avea bănuieli despre abuzuri. La ultima agresiune petrecută în luna mai femeia a fost trezită de țipetele fetei și, deși nu i-a prins pe cei doi în flagrant, i-a spus băiatului de 18 ani să se abțină ca să nu ajungă ca tatăl său.

Adolescenta a născut un copil, iar fratele este acum cercetat, în stare de arest, pentru viol și incest. Tatăl, care nu mai locuiește cu familia de anul trecut, este cercetat în stare de libertate, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel