Spania. Româncă, angajată menajeră de un cuplu obsedat și bolnav: sechestrată și violată de amândoi ca să le facă un copil

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
cuplu_spanioli_viol_romanca
cuplu_spanioli_viol_romanca

Doi soţi spanioli, care nu puteau avea copii, au găsit o metodă pentru a-şi împlini visul. Au angajat o româncă ca şi menajeră, apoi au violat-o ca această să rămână însărcinată și să-i ia copilul. Acum, Parchetul solicită 21 de ani de închisoare pentru bărbat și 19 ani de închisoare pentru partenera sa, care a participat la agresiunile sexuale împotriva româncei de 36 de ani.

 

 

 

Un cuplu de spanioli ar urma să stea după gratii 40 de ani pentru viol. Cei doi soţi ar fi violat o româncă, pe care doreau să o lase însărcinată și, ulterior,  să-i ia copilul. Victima povesteşte că cei doi soţi i-ar fi oferit şi bani, deoarece femeia nu putea avea copii. Românca mai spune că inculpatul a violat-o de două ori și au amenințat-o ca să nu refuze.

La rândul lor, ambii inculpați au negat faptele în timpul procesului desfăşurat la Secția a III-a a Curții Provinciale din Valencia, precizând că nu au vrut ca femeia să rămână însărcinată şi să-i ia copilul. Cu toate acestea, ambii au recunoscut că au avut relații sexuale cu victima, dar susțin că au fost de comun acord.

Gheorgue L.M., în vârstă de 39 de ani, pentru care procurorul solicită o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru două infracțiuni de viol, susține că a dus-o pe româncă în casa sa din Valencia, în 2017, pentru că cineva a vrut să o violeze.  În aceeași zi, amândoi au avut relații sexuale, fapt recunoscut atât de inculpat, cât și de victimă, care recunoaște că că au fost de comun acord.

 

„M-a deranjat că se culcă cu ea....” 

 

Victima, care a depus mărturie în spatele unui paravan, susține că a plecat să locuiască cu ei pentru a lucra ca menajeră. După câteva săptămâni cei doi soţi i-ar fi oferit 100.000 de euro pentru a rămâne însărcinată și pentru a le da copilul. Ea a refuzat și atunci atitudinea celor doi soţi față de ea s-a schimbat. În ciuda faptului că Poliția Locală și Garda Civilă au intervenit după două episoade violente, românca nu a îndrăznit să le spună ce se întâmplă. „M-a deranjat că se culcă cu ea, dar în acel moment am preferat să nu spun nimic pentru că îi respectam foarte mult” , a mărturisit inculpata, de 45 de ani, de naționalitate spaniolă, care participa şi ea la actele sexuale, scrie elperiodicomediterraneo.com.

Polițiștii care au intervenit la domiciliul celor doi soţi, după ce au fost alertați de mama victimei, spun că românca era foarte supărată și părea că se află sub influența drogurilor. Agenții nu au găsit în casă niciun test de sarcină, deși au auzit-o pe inculpată cum îi spunea partenerului său că nu vor mai putea avea un copil cu victima şi că ar trebui să o dea afară din casă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel