Adolescentă româncă, răpită și violată de un vecin. Fata din Corabia îl ajuta la lucrul în gospodărie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
masina_politiei_minora_batuta
masina_politiei_minora_batuta

Un bărbat în vârstă de 50 ani, acuzat că a răpit şi violat o tânără de 15 ani, a ajuns în arestul Poliţiei Olt. Bărbatul care a secehstrat şi violat copila de 15 ani era chiar vecinul fetei, locuind în acelaşi imobil.

 

Evenimentul a avut loc duminică, când părinţii fetei au alerta poliţia despre faptul că fiica lor a dispărut. Poliţiştii au demarat căutările, găsind-o la domiciliul bărbatului de 50 ani, din Corabia. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că fata a fost răpită şi violată de către bărbat. Suspectul a fost reţinut luni, 1 februarie 2021, iar a doua zi s-a dispus arestarea sa pentru faptele de lipsire de liberate şi viol. Bărbatul a formulat contestaţie, însă aceasta a fost respinsă.

„La data de 1 februarie 2021, în jurul orei 00.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.  La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, minora a fost gasită în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate. 

Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal şi ca ar fi fost violată de bărbatul respectiv.  Poliţiştii au reţinut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta a prezentat instanţei care a emis pe numele său mandat de arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si viol“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel