A fost găsită adolescenta româncă răpită de pe stradă, de lângă unchiul ei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Eva Suketes, fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc care ar fi fost luată cu forța de pe o stradă din Târgu Mureș și băgată într-un Audi, a fost găsită.

Minora a declarat verbal că a fost plimbată cu o mașină prin județul Mureș, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său.

Citește și: Minoră de 15 ani din Târgu Mureş, răpită de pe stradă: A fost băgată cu forţa într-o maşină

"În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineață, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureș", a transmis IGPR.

Polițiștii au dispus încetarea mecanismului "Alertă Răpire Copil", iar cercetările continuă, în vederea identificării autorilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

Răpită de pe stradă, de lângă unchiul ei

 

Alerta ar fi fost dată luni, în jurul orei 17.40, când Eva Suketes, de 15 ani, din Odorheiul Secuiescu, ar fi fost răpită în timp ce se afla alături de unchiul ei, pe Strada Bega din municipiul Târgu Mureş.

Primele informaţii arată că adolescenta ar fi fost luată cu forţa de persoane necunoscute şi ar fi fost introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, ulterior maşina deplasându-se într-o direcţie necunoscută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel