Germania. Român, implicat într-un accident rutier. Furase zeci de colete de la firma de curierat la care lucra cu acte false

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_germana_muncitori_romani
politia_germana_muncitori_romani

Un român în vârstă de 24 de ani a  produs un accident rutier, pe data de 28 ianuarie în orașul Freiburg, la intersecția Waltershofener Strasse și Hausener Weg din parcul industrial Haid. Românul nu a acordat prioritate altei mașini și a a provocat o tamponare. Când au verificat actele românului, ofițerii secției de poliție Freiburg-Süd au observat unele neconcordanțe.

Astfel, oamenii legii au stabilit că permisul de conducere al românului este fals. Bărbatul avea și un certificat de reședință în orașul Freiburg, de asemenea fals. Ancheta a descoperit că românul de 24 de ani nu are permis de conducere, iar mașina implicată  în accident era împrumutată și nu avea asigurare, scrie cotidianul Badische Zeitung.

Mai mult, ofițerii au găsit și obiecte folosite pentru extragerea combustibilului în vehicul. Plăcuțele de înmatriculare au condus la un furt de biciclete în primăvara anului trecut. În baza acestor descoperiri, românul fost predat secției de poliție din St. Georgen, iar polițiștii au identificat mai multe infracțiuni.

Astfel, în ianuarie, o companie de comandă prin poștă online a depus o plângere împotriva unui șofer de curierat pentru că a deturnat 72 de colete, pe care ar fi trebuit să le livreze. Pe baza documentelor falsificate pe care le-a prezentat angajatorului său, tânărul de 24 de ani a putut fi identificat fiind acest șofer de curierat. Acuzatul a fost adus în fața judecătorului vineri, 29 ianuarie, și plasat în arest preventiv. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel