Accident teribil între două autotrenuri, pe Valea Oltului: Un mort şi doi răniţi; traficul rutier e blocat total pe DN 7

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O persoană a murit, iar alte două au fost grav rănite într-un accident produs luni dimineaţa pe DN 7, în dreptul localităţii Proeni, şi în care sunt implicate două autotrenuri, au informat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

"Din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat, în timp ce conducea un autotir pe DN 7, în localitatea Proeni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autotir care se deplasa pe sens opus. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor două persoane", a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei Vâlcea, Georgiana Stancu.

Cele două victime rănite au fost transportate la spital cu o ambulanţă SMURD.

Circulaţia în zonă este blocată pe ambele sensuri de mers, iar poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul. 

Luni dimineața, la ora 05.03, angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN7, pe raza localității Brezoi-Proieni, accident în care au fost implicate două TIR-uri.

Accident teribil între două autotrenuri, pe Valea Oltului

 

În urma producerii accidentului, unul a luat foc.

Potrivit estimărilor preliminare au rezultat trei victime:

– un bărbat, de naționalitate română, care a fost găsit încarcerat, conștient. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Vâlcea;

– o femeie de naționalitate română. Aceasta a fost expulzata prin parbriz. Aceasta a fost găsită inconștientă. A fost preluata de un echipaj SAJ și transportată la UPU Vâlcea;

– un bărbat de naționalitate turcă. Acesta a fost găsit încercerat, fără semne vitale. A fost descarcerat.

”În timpul intervenției, victima conștientă a strigat după o persoană pe nume Alina, astfel că se considera că ar mai putea exista încă o victimă. Deocamdată nu a fost găsită, dar zona este cercetată în continuare”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

Camionul condus de cetățeanul de naționalitate turcă transporta semințe de floarea soarelui, iar camionul condus de cetățeanul român transporta borcane cu muștar.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a constatat faptul că un bărbat în timp ce conducea un autotir pe DN7, în localitatea Proeni, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autotir care se deplasa pe sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a altor două persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel