Accident rutier provocat de un cursant auto. Patru români au fost răniți

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Patru persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, pe DN 13A, într-un accident rutier provocat de un cursant auto, informează ISU Harghita.

"Accident rutier pe DN 13A Corund, cu patru victime, din care două în stare mai gravă, una încarcerată. S-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ Corund şi o ambulanţă SAJ cu medic de la Odorheiu Secuiesc", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu.

Cele patru victime au fost preluate de echipajele medicale SMURD şi SAJ, fiind transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

"Cele două victime rănite mai grav prezintă traumatism cranio-cerebral şi posibil fractură de bazin, celelalte două doar escoriaţii. Toate victimele sunt conştiente", a precizat sursa citată.

Reprezentanţii IPJ Harghita au informat că accidentul a fost provocat de un cursant auto, care a făcut o manevră greşită.

"Din primele informaţii, o persoană care ar fi cursant auto, aflat la volan şi care mergea spre Praid, a făcut o manevră greşită şi a acroşat lateral o maşină care venea din sens opus. Poliţia se află la faţa locului şi desfăşoară cercetări", a declarat Incze Miklos, de la Biroul de Presă al IPJ Harghita.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel