Accident MORTAL de MICROBUZ cu ROMÂNI care veneau din Germania. Cadourile pentru rude, ÎMPRĂȘTIATE pe toată șoseaua (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O persoană a murit şi alte şase au rămas încarcerate într-un microbuz, plin cu români care se întorceau acasă din Germania, în urma unui accident care s-a produs astăzi pe autostrada A1, pe sensul de mers Arad-Timişoara, la ieşirea spre localitatea Giarmata.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat astăzi dimineață că pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Arad - Timișoara, în zona localității Giarmata din județul Timiș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR, un microbuz și un autoturism.

Reprezentanții ISU Timiș au anunțat că în TIR se afla o persoană, un autoturism cu două persoane, iar în microbuz șapte persoane. Șase dintre aceștia au rămas încarcerați în microbuz. Persoana care a murit se afla în autoturism. 

Românii din microbuzul înmatriculat în Germania se întorceau acasă pentru sărbătorile de iarnă. Aduceau cu ei cadouri pentru cei dragi care au fost împrăștiate pe șosea în urma impactului. Imaginile de la fața locului arată cum pe stradă stau distruse biciclete, televizoare, cosmetice și dulciuri.

Potrivit primelor cercetări accidentul s-ar fi produs după ce mașinii i s-a rupt o roată și a intrat în partea laterală a camionului. Microbuzul care se întorcea acasă cu români din Germania nu a mai putut evita impactul și s-a izbit din plin în spatele TIR-ului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel