Accident grav. Trei români, între care doi copii, răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp, la Cluj

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident grav, marți, în municipiul Dej, județul Cluj. Un autoturism a pierdut controlul direcție de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Doi copii și o femeie au fost răniți.

În urma impactului, o fetiţă de 9 ani, un băiat de 6 ani şi o femeie de 32 de ani au fost răniţi.

Potrivit IPJ Cluj, un autoturism ar fi pierdut controlul direcție de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Potrivit polițiștilor, autoturismul implicat în accident se deplasa dinspre Bistrița-Năsăud spre Cluj-Napoca. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Gorj, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane din autoturism, o femeie de 32 de ani și doi minori de 9 respectiv 6 ani, toți din județul Gorj. 

Accidentul rutier a avut loc în urmă cu scurt timp pe strada 1 Mai din Dej. Autoturismul scăpat de sub control a rupt un stâlp de electricitate. La fața locului intervin o autospecială SMURD, o ambulanță SAJ și polițiștii. Salvatorii au găsit la locul accidentului trei persoane rănite - o fetiță, un băiat  și o femeie în vârstă de 32 de ani, care a suferit un traumatism lombosacral, potrivit Ziua de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel