Accident grav pe o șosea din Banat. O femeie a murit pe loc, după ce două mașini s-au izbit frontal

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie a murit și trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, care  a avut loc pe șoseaua care leagă Ezerisul de Firliug, în județul Caras-Severin.

 

Două mașini s-au izbit frontal, una dintre acestea fiind proiectată în șanțul de pe marginea șoselei. Șoferii care treceau prin zona au sunat imediat la 112, iar la față locului au ajuns echipaje ale pompierilor, poliției și ambulanței.

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru o femeie de 56 de ani, care a decedat. Alți doi oameni au fost preluați de ambulanțele SAJ și unul de către echipajul SMURD și transportați la spital pentru investigații medicale mai amănunțite.

„Ambii conducători auto, în vârstă de 26, respectiv 61 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. În urmă accidentului a rezultat decesul unei femei de 56 de ani și vătămarea corporală a celor 2 conducători auto și a unui pasager, toți 3 fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel