Doi pensionari au ajuns la spital, în urma unui accident rutier. Coliziune frontală între două mașini în Neamț

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi pensionari au ajuns la spital, în urma unui accident rutier. Coliziune frontală între două mașini în Neamț
Doi pensionari au ajuns la spital, în urma unui accident rutier. Coliziune frontală între două mașini în Neamț

Doi pensionari din Dolj au ajuns pe un pat de spital din județul Neamț, după ce șoferul de 70 de ani a pierdut controlul volanului. Mașina a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coleziune cu un alt autorturism. În urma impactului, ambele mașini au ajuns pe spațiul verde de pe marginea DN15 C, în localitatea Agapia.

În urma accidentului, 3 persoane au ajuns la spital, din cele 6 aflate în ambele autoturisme.  ”Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat de 70 de ani, din județul Dolj, conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Agapia, din direcția Târgu-Neamț – Piatră Neamț, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 47 de ani, din județul Iași. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier”, a precizat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt IPJ Neamț. 

La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Tîrgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Târgu Neamț. În urmă accidentului rutier, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul răsturnându-se. Două persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, una ele fiind transportată la CPU Târgu Neamț. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urmă accidentului rutier. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel