Accident grav în Argeș: 6 răniți după impactul dintre un autoturism și o autoutilitară

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Şase persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autoutilitară care s-a produs, marţi seară, în localitatea Stâlpeni. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunţat că la faţa locului au intervenit două autospeciale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) şi un echipaj SMURD.

Conform aceleiaşi surse, patru dintre victime, printre care şi un minor de 16 ani, au fost preluate de echipajele SAJ. Alţi doi pacienţi, unul de 21 de ani şi altul de 50 de ani, au fost preluaţi de echipajul SMURD.

"Cel de 21 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă de aproximativ 2 centimetri, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital, iar celălalt prezenta un traumatism cranio-cerebral, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital", precizează ISU Argeş, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel