Accident cumplit: Doi soți răniți în urma unui accident în lanț

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Opt oameni au ajuns la spital în urma coliziunii (Foto ILUSTRATIV)
Opt oameni au ajuns la spital în urma coliziunii (Foto ILUSTRATIV)

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite, în această dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 17C, pe raza localităţii Cepari din judeţul Bistriţa-Năsăud. În accident au fost implicate trei maşini, iar traficul rutier a fost blocat pentru circa 30 de minute, pe durata intervenţiei echipelor de salvare.

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite, în această dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 17C, pe raza localităţii Cepari din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

În accident au fost implicate trei maşini, iar traficul rutier a fost blocat pentru circa 30 de minute, pe durata intervenţiei echipelor de salvare, conform Agerpres.

La locul accidentului au fost mobilizate echipaje de pompieri de la Năsăud, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi un echipaj al Ambulanţei. "La locul solicitării, echipajele de intervenţie au găsit două victime blocate într-un autoturism, soţ şi soţie, cu vârste de aproximativ 57 - 60 de ani. Victimele prezentau politraumatisme rezultate în urma accidentului, traumatisme craniene, au fost stabilizate şi evacuate de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi echipajul SAJ BN la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii şi îngrijiri medicale", a transmis ISU.

 

Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în accident au refuzat transportul la spital



Ceilalţi doi conducători auto implicaţi în accident au fost evaluaţi de echipajele medicale şi au refuzat transportul la spital, indică sursa citată.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, din primele date a reieşit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din Cepari, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Uriu, care a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Cepari.

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

 

Accident șocant: O familie a fost spulberată de mașina unui șofer inconștient, după o cursă haotică

 

Un accident șocant a avut loc recent și în judeţul Suceava, unde un șofer a lovit două maşini după ce nu a acordat prioritate într-o intersecţie. În plus, imediat după accident, acesta a fugit de la faţa locului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc în localitatea Ilişeşti, din judeţul Suceava.Şoferul a lovit două maşini după ce nu a acordat prioritate într-o intersecţie. Imediat după accident, acesta a fugit de la faţa locului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Înainte de a produce accidentul, bărbatul a fost la un pas de a acroșa o şoferiţă, care a reuşit să-l evite în ultimul moment, scrie ObservatorNews. În plus, imediat după ce a provocat accidentul, bărbatul a lăsat maşina făcută praf pe şosea şi a dispărut.

Potrivit jurnaliștilor, trei persoane, toţi din maşina care a fost proiectată în şanţ de către șoferul teribilist, au avut nevoie de examinări şi îngrijiri de specialitate. În ceea ce îi privește pe pasagerii din cea de-a treia maşină implicată în accident, aceștia au scăpat, din fericire, doar cu sperietura provocată de impact.

Şoferul care a fugit imediat după ce a produs accidentul este căutat acum de polițiști.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel