Accident șocant: O familie a fost spulberată de mașina unui șofer inconștient, după o cursă haotică

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

O cursă pe un drum din judeţul Suceava, s-a încheiat dramatic! Şoferul a lovit două maşini după ce nu a acordat prioritate într-o intersecţie. În plus, imediat după accident, acesta a fugit de la faţa locului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Accidentul a avut loc în localitatea Ilişeşti, din judeţul Suceava.Şoferul a lovit două maşini după ce nu a acordat prioritate într-o intersecţie. Imediat după accident, acesta a fugit de la faţa locului. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital.

Înainte de a produce accidentul, bărbatul a fost la un pas de a acroșa o şoferiţă, care a reuşit să-l evite în ultimul moment, scrie ObservatorNews.

,,L-am văzut că circula haotic. Eu tot l-am ferit, am stat liniştită, am zis să scap de el. I-a tăiat calea domnului care e acum în şanţ şi l-a întors. Astfel m-a lovit şi pe mine", a spus aceasta.

În plus, imediat după ce a provocat accidentul, bărbatul a lăsat maşina făcută praf pe şosea şi a dispărut.

 

Trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale

 

Potrivit jurnaliștilor, trei persoane, toţi din maşina care a fost proiectată în şanţ de către șoferul teribilist, au avut nevoie de examinări radiologice şi îngrijiri de specialitate. În ceea ce îi privește pe pasagerii din cea de-a treia maşină implicată în accident, aceștia au scăpat, din fericire, doar cu sperietura provocată de impact.

,,Este un copil, o fetiţă, şi părinţii acesteia. Stabili toţi. Vor fi transferaţi la Spitalul Judeţean din Suceava unde vor primi îngrijiri medicale, a declarat Diana Munteanu", medic UPU SMURD.

Şoferul care a fugit imediat după ce a produs accidentul este căutat acum de oamenii legii. Când va fi găsit, acesta se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

 

Accident cumplit în Sălaj: Doi morți, după impactul devastator dintre un autoturism și o autoutilitară care transporta piatră

 

Mai multe accidente s-au produs in ultimele zile. Două persoane au murit într-un accident care a avut loc marți după-amiaza în județul Sălaj. Un copil a fost transportat la spital. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1H Jibou-Șimleu Silvaniei, în zona localității Mirșid, județul Sălaj.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară care transporta piatră.

ISU Sălaj anunță că două persoane, pasageri din autoturism, au fost găsite decedate și s-a acționat pentru extragerea lor. De asemenea, o ambulanță a transportat un copil la UPU Zalău.

Polițiștii transmit că traficul rutier este oprit în zonă pe ambele sensuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel