Abia întoarsă de la muncă, din Belgia, o ROMÂNCĂ şi-a UCIS tatăl

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără de 23 de ani, abia întoarsă acasă de la muncă, din Belgia, şi-a atacat şi înjunghiat mortal tatăl, cu o cruzime care i-ar fi şocat chiar şi pe anchetatori. 

Un apel la 112 anunța că un bărbat din Șura Mare zace mort în casă, iar cea care a anunțat crima a fost chiar fiica bărbatului. Fata a mărturisit apoi că ea a fost cea care l-a ucis, cu numeroase lovituri de cuţit, informează oradesibiu.ro.

„Tânăra de 23 de ani și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori. El nu dormea în momentul atacului, de asta trebuie să stabilim exact de ce nu s-a putut apăra. Este posibil să fi fost sub influența alcoolului. Fata a recunoscut că ea este autoarea. Și-a înjunghiat tatăl cu trei cuțite, iar loviturile au fost puternice”, a precizat pentrui presa locală Ioan Veștemean, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

 

Tânăra criminală, internată la psihiatrie


Fata de 23 de ani a fost reţinută de poliţişti, însă apoi a fost internată la psihiatrie, după ce medicii specialişti au constatat că a avut un comportament ciudat la audieri.

„A avut un comportament ciudat atât în timpul interogatoriului, cât și după aceea. Medicul de la arestul IPJ ne-a spus că are tendințe schizofrenice, așa că s-a decis internarea ei. Medicii vor face o expertiză până miercuri pentru a stabili dacă a avut discernământ. Dacă a avut, vom cere arestarea preventivă. Dacă nu, va fi internată, oricum nu va rămâne în libertate”, a precizat procurorul.

 

Tatăl ar fi abuzat-o ani de-a rândul, iar când fata s-ar întors din Belgia, ar fi încercat din nou


Tânăra le-ar fi spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că tatăl său o abuzase sexual ani de-a rândul, iar în noaptea respectivă a încercat din nou acest lucru, iar ea nu a mai putut îndura ruşinea.

„Asta este ceea ce a declarat fata. Vom stabili dacă este adevărat sau nu, mobilul crimei încă nu este clar”, precizează procurorul, potrivit Observator. Poliţiştii încearcă acum să afle de ce nu s-a apărat tatăl fetei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel