A venit din Olanda cu un kilogram de cocaină în portbagaj

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Procurorii DIICOT au reținut un bărbat pe Autostrada A1, între Sălişte şi Sibiu, după ce au descoperit peste un kilogram de cocaină în portbagajul mașinii. 

Procurorii DIICOT au reținut un bărbat pe Autostrada A1, între Sălişte şi Sibiu, acesta fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. În portbagajul autoturismului, oamenii legii au descoperit peste un kilogram de cocaină. Ulterior, la percheziţiile făcute la locuinţele sale, oamenii legii au găsit diferite cantităţi de cocaină, heroină, tutun şi sume mari de bani.

Cercetările au scos la iveală faptul că drogurile au fost procurate din Olanda, fiind transportate pe ruta Amsterdam-Sibiu.

Anchetatorii au efectuat și o serie de percheziţii la domiciliile bărbatului, în Sectorul 2 Bucureşti şi în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi. Astfel, au fost descoperite și confiscate 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, aproximativ 30 de kilograme de tutun vrac, tuburi de ţigarete, filtre şi alte materiale folosite la confecţionarea ilicită a ţigaretelor. Sume de bani descoperite: 10.300 de euro, 1.560 de lei şi 200 de coroane daneze.

Mai mult, oamenii legii au găsit și un pistol cu proiectil de cauciuc, neletal, care figureaza ca fiind furat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel