"A încercat să scape cu băiețelul din mâinile lui, dar nu a reușit". Un român fuge cu copilul de 2 ani, după ce și-a înjunghiat soția, în Spania

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„A încercat să scape cu băiețelul din mâinile lui, dar nu a reușit”. Un român fuge cu copilul de 2 ani, după ce și-a rănit soția, în Spania. FOTO: captură ideal.es
„A încercat să scape cu băiețelul din mâinile lui, dar nu a reușit”. Un român fuge cu copilul de 2 ani, după ce și-a rănit soția, în Spania. FOTO: captură ideal.es

Un român în vârstă de 42 de ani și-a înjunghiat soția, în vârstă de 33 de ani, în mijlocul străzii din Ubeda, comunitatea Andaluzia în provincia Jaen din Spania. Apoi, bărbatul a abandonat-o pe femeie și a fugit împreună cu fiul lor, în vârstă de 2 ani.

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat luni după-amiază la Ubeda din Spania, după ce și-a înjunghiat partenera în mijlocul străzii și a fugit luând cu el fiul lor de doar doi ani. Din fericire, minorul a fost localizat imediat. Românca înjunghiată a fost internată cu prognostic rezervat la Spitalul San Juan de la Cruz din municipalitatea menționată cu două răni prin înjunghiere.

Spania. Un român s-a stins din viață după aproape o lună de agonie: A intrat în comă după ce a fost atacat la o terasă

Românca, abandonată pe stradă

 

După cum a raportat Poliția Națională, luni, cu puțin timp înainte de ora 20.00, autoritățile au fost alertate că o femeie zăcea pe pământ și sângera în mijlocul străzii din Úbeda, iar agenții au localizat această persoană care, de fapt, sângera abundent, după ce a primit două lovituri de cuțit, chiar în fața casei sale. Potrivit martorilor oculari, victima încerca să scape din mâinile lui, cu fiul ei cel mic, fiind plină de sânge, dar nu a reușit. 

Românca de 33 de ani a fost transportată de urgență la spitalul San Juan de la Cruz din Úbeda, unde a fost internată cu un prognostic grav. 

Spania. Româncă acuzată că a intrat în casa unei femei aproape oarbe și i-a furat două telefoane mobile scumpe

Potrivit autorităților, presupusul autor al faptelor ar fi partenerul victimei, în vârstă de 42 de ani, care ar fi fugit luând cu el pe fiul lor în vârstă de 2 ani. Românul l-a lăsat ulterior pe copil cu bunicii paterni și a fugit. Garda Civilă l-a localizat pe acest bărbat cu mașina sa în La Carolina, arestându-l ulterior în Santisteban del Puerto.

Copilul, prin hotărâre judecătorească, a fost lăsat în custodia bunicilor materni. 

Ancheta este în curs de desfășurare. Polițiștii încearcă acum să stabilească ce l-a făcut pe bărbat să acționeze violent. Este de aşteptat ca mâine să se prezinte în fața judecătorilor şi conform Poliţiei Naţionale să fie acuzat de o infracţiune de vătămare corporală.

Spania. Româncă arestată, după ce ar fi stors mii de euro de la un bătrân printr-o escrocherie amoroasă

 

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel