A FOST prezis sau NU cutremurul de sâmbătă noapte? Război cu autoritățile

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Administratorii paginii de Facebook care a susține că a prezis cutremurul din noaptea de sâmbătă spre duminică au intrat în război cu autoritățile. 

Administratorii paginii de Facebook "Seismic Center - Predicție și alertă cutremur" inistă că ei au prezis cutremurul cu magnitudinea de 5.8 care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

"Dovada că postarea este reală din August 2018, Share-urile: Cu rabdare și mergând în jos pe pagină puteți vedea share-urile - distribuirile persoanelor care au dat share pe profilul lor în August la postare, printre ultimele după cele 7000 de ieri. Ce mai zice de asta sistemul securist pentru cenzură și denigrare, că i-am pus noi pe toți să dea share, e fake și ce nu poate fi ? :) Si uite așa ISU, INFP plus Media a mințit o țară întreagă distribuind mesaje cum că postarea e falsă ori antedatată ori altele... Bravo! #securitatea?", este unul dintre mesajele postate pe pagină.

Problema care se ridică: de ce nu ies public administratorii paginii sau cei care susțin că au PREZIS cutremurul? De ce se ascund?

Duminică, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat într-un interviu la Antena 3 că echipa “Seismic Center - Predicție și alertă cutremur" ar trebui să iasă public, să-și asume identitatea și să colaboreze cu experții dacă au descoperit un sistem capabil să arate, cu luni înainte, că se va produce un seism.

"Din cei 9.500 urmaritori care au văzut publicarea din August cu data exactă a producerii cutremurului plus cei care au dat Share - Distribuire câți sunteți de acord să declarați asta în instanță ca să ne sprijiniți? Lăsati comentariu doar cei în cauză care sunt mai vechi pe pagina. Vă mulțumim! Vedem acum cum continuăm”, se mai arată pe pagina de facebook Seismic Center - Predictie și alertă cutremur.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel