A fost găsită mama bebeluşului român, abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea. Este o fostă profesoară

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Femeia care și-a abandonat bebelușul zilele trecute este o fostă profesoară a unui liceu din Râmnicu Vâlcea. Se pare că ar fi născut singură în mașină, noaptea târziu. Pentru că soțul ei este violent și nu-și dorește copilul, femeii i-a fost teamă să meargă acasă.

A ținut bebelușul ascuns în mașină și îl hrănea cum putea. În cele din urmă, a decis să îl abandoneze în scara blocului. Femeia mai are acasă doi copii de 12 și, respectiv, trei ani. Anchetatorii cer o expertiză psihiatrică, pentru că femeia nu este deloc coerentă și se pare că suferă de depresie postnatală. Copilul se află în acest moment la Maternitatea Vâlcea și va fi preluat de DGASPC Vâlcea,  scrie gazetavalceana.ro.

 

citeste si: Bebeluș român de 5 zile, găsit abandonat într-o scară de bloc

 

Reamintim că un bebeluș de 5 zile a fost găsit abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea, pe data de 12 februarie. Descoperirea a fost făcută de o femeie care a anunțat organele de ordine. O femeie a anunțat că a găsit, într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni, un nou-născut abandonat. Bebelușul era abandonat într-un scaun de transport auto.

Medicii au stabilit că fetița are 5 zile și este într-o stare generală bună. Polițiștii o caută pe mama fetiței, făcând cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel