37 de parcagii, identificați în două zile în București. Au fost amendați cu 35000 lei

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Italia. Româncă, atacată și bătută până la sânge, într-o parcare, de un tunisian
Italia. Româncă, atacată și bătută până la sânge, într-o parcare, de un tunisian

Amenzi de peste 35.000 de lei au fost aplicate, în ultimele două zile, persoanelor care percepeau ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei, a informat, vineri, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, într-o postare pe Facebook.

Agenţii PLMB au identificat şi sancţionat contravenţional 37 de persoane.

"Acţiunile poliţiştilor locali au caracter repetitiv şi se desfăşoară în baza unui plan de acţiune elaborat de către conducerea Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti. Acesta vizează descurajarea şi combaterea fenomenului falşilor parcagii, persoane care, sub pretextul oferirii unui loc de parcare şi a garantării siguranţei autoturismului, pretind ilegal diverse sume de bani de la conducătorii auto", a precizat sursa citată.

Marţi, poliţiştii locali au acţionat în colaborare cu lucrătorii STB, la nivelul mijloacele de transport în comun ale municipalităţii. Au fost legitimate 111 persoane şi aplicate amenzi în valoare totală de 12.000 de lei. Acţiunile au vizat respectarea normelor de convieţuire socială şi menţinerea unui climat de siguranţă al cetăţenilor.

"În paralel, echipaje ale DGPLCMB - împreună cu lucrători ai Poliţiei Române şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român şi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier - au acţionat în zonele Calea Văcăreşti şi Şos. Olteniţei pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie şi pentru depistarea celor care conduceau autovehicule de mare tonaj, fără a respecta prevederile HCGMB 134/2004. În urma acestor acţiuni, au fost verificate 20 de autovehicule, întocmite 14 procese-verbale de inspecţie şi aplicate sancţiuni în valoare de 16.000 de lei", menţionează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel