Zuckerberg a anunțat ultimele măsuri pentru ulilizatori

Vlad Manolache |
Data publicării:
Suma uriașă de bani pe care Mark Zuckerberg a pierdut-o după ce Facebook și Instagram s-au prăbușit
Suma uriașă de bani pe care Mark Zuckerberg a pierdut-o după ce Facebook și Instagram s-au prăbușit

Zuckerberg a vorbit, astăzi, în Parlamentul European despre toate măsurile pe care le-a luat în privința siguranței datelor utilizatorilor Facebook.

Mark Zuckerberg, fondator şi CEO Facebook, a anunțat, astăzi, în Parlamentul European, în cadrul audierii, că profitul companiei nu este la fel de important precum siguranța utilizatorilor platformei pentru care manifestă un interes deosebit. Afirmația a fost făcută în contextul scandalului Cambridge Analytica generat de folosirea ilegală a datelor a 2,7 milioane de utilizatori. Mai mult, acesta a vorbit despre schimbările făcute de Facebook în ultima perioadă. 

Mai multă atenție la aplicații

Șeful Facebook a declarat că rețeaua de socializare a suferit modificări cu privire la siguranța utilizatorilor. Printre acestea se numără mesaje prin care roagă utilizatorii să verifice setările cu privire la sigurnața aplicațiilor folosite, limitarea datelor care pot fi preluate de aplicații și anchetarea celor care deja au colectat mai multe informații personale înainte de scandal. 

Deși inițial se stabilise ca această audiere să făcută departe de presă, parlamentarii europeni au fost de acord ca întreaga ședință să fie transmisă live.

 Citeste si 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel