Zodiac. Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Zodiac. Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal / Foto: Unsplash
Zodiac. Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal / Foto: Unsplash

Nu poți obliga pe cineva să se căsătorească cu tine, indiferent de cât de mult iubești persoana respectivă. Mai ales dacă este vorba de bărbați, care oricum tind să fugă de căsătorie. Din fericire, există modalități de a încuraja pe cineva să se gândească la tine ca la genul de persoană cu care ar vrea să se așeze la casa lui, iar asta ține de zodia lui.

Poți face lucruri ușoare, cum ar fi să-l faci să se simtă mai bine în pielea lui și să-l faci să vadă că dacă te-ar avea pe tine în viața lui ar îmbunătăți-o sută la sută. Bărbații se pot bucura de compania unei femei, pot deveni complet dependenți de ele și totuși nu pot face legătura că ar trebui să se gândească să se căsătorească cu ele.

Astrologia știe ce este cel mai bine pentru fiecare individ sub fiecare semn zodiacal, cum ar fi cine este cel mai potrivit pentru un Capricorn sau ce tip de persoană este cel mai rău pentru o Fecioară.

Astrologia nu prezice viitorul sau îți spune cum trebuie să te schimbi pentru a-ți agăța bărbatul, ci mai degrabă evidențiază calitățile pozitive pe care le ai deja. Acestea fiind spuse, iată cum să-l faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal.

 

Berbec.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal

 

Cu un bărbat Berbec, totul se rezumă la a-l provoca. Dacă poți oferi mult, dar reții ceva, el va deveni intrigat. Arată-i că ești pregătită pentru orice aventură și că nu se va plictisi niciodată cu tine, pentru că ești la fel de atletică, determinată și deșteaptă ca și el. Demonstrează-i că ești egală cu el și că vei fi forța care îl încurajează să se schimbe sau să fie mai bun. Dar ceea ce îl va atrage cu adevărat la tine este provocarea de a-ți menține interesul.

 

Taur.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal

 

În timp ce un Taur apreciază un partener puternic, nu se bucură să fie dominat până la neant. Nu te comporta așa față de bărbatul tău. Dacă spune ceva care te rănește sau face ceva cu care nu ești de acord, nu te enerva pe el. Așteaptă până când te calmezi și poți discuta rațional despre ceea ce a făcut.

Bărbații Taur nu se descurcă prea bine cu reginele dramei. Încearcă să accepți responsabilitatea într-o ceartă, deoarece un Taur este încăpățânat și este nevoie de mult pentru ca el să dea înapoi. Dacă le arăți că poți fi o persoană mai mare și nu faci o mare problemă, bărbatul tău Taur va dori să facă relația voastră permanentă.

 

Gemeni.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Ceea ce are nevoie un Gemeni la un partener este cineva care este gata de orice și care îl surprinde în mod constant. Elementul surpriză este crucial în aproape orice relație, dar este imens pentru Gemeni. Le place să fie ținuți în priză și, atâta timp cât simte că mai ai multe surprize de oferit, va dori să rămână în preajmă pe termen lung.

 

Rac.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal

 

Bărbatul Rac ține foarte mult la sentimentele tale, chiar până la îngrijorare, așa că lasă-l să știe că ceea ce este în acest moment este suficient. Tot ceea ce face el este exact ceea ce ai nevoie pentru viitor și nu trebuie să se îngrijoreze că nu este suficient de bogat, deștept sau interesant pentru a te face să te simți fericită.

 

Leu.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal

 

Cu toată bravada lor, Leii pot fi uneori puțin nesiguri, așa că află care sunt nesiguranțele Leului tău, astfel încât să știi să eviți subiectul (și să eviți să-l rănești) pe viitor. De asemenea, Leii adoră complimentele și nu le aud niciodată suficient. Dacă îl iubești cu adevărat, nu vei minți când îi vei spune cât de uimitor și spectaculos este.

 

Fecioară.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Fecioarelor le place să glumească și să fie ingenioase, iar dacă poți să te demonstrezi ca fiind un bun ascultător, el nu se va putea sătura de tine. Dacă îți adresează o glumă, încearcă să nu o iei personal; același lucru este valabil și în cazul criticilor - el încearcă sincer să te ajute, nu să te rănească. Întreabă-l atunci când nu știi ceva, deoarece Fecioarele adoră să își etaleze imensele cunoștințe.

 

Balanță.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Balanțelor le place ca lucrurile să fie echilibrate și nu se bucură de confruntări. Să știi că nu este întotdeauna vorba despre tine și că, uneori, lucruri precum mândria trebuie sacrificate pentru armonia relației. Nu-ți fie teamă să faci gesturi romantice, pentru că bărbatul tău Balanță le va adora.

 

Scorpion.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Dacă vrei să îl faci pe un Scorpion să își ia un angajament pe viață față de tine, va trebui să fii sinceră - fără minciuni albe sau altceva. Scorpionii urăsc mincinoșii mai presus de orice și au chiar propriul lor bullsh(t-metru).

Deoarece Scorpionii sunt foarte sexuali și pasionali, trebuie să fii și tu la fel. Arată-i că nu numai că ești plăcută din punct de vedere sexual, dar că poți aprecia adevărata intimitate. Scorpionii pot fi intensi, iar dacă îi poți dovedi că nimic din ceea ce poate face nu este prea mult pentru tine, el va dori să te facă soția lui cât mai repede posibil.

 

Săgetător.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Săgetătorul nu intră în căsnicie fără să se gândească și să se gândească mult. Ei urăsc să se simtă ca și cum ar fi îngrădiți, așa că trebuie să îi arăți al tău că ești la fel de spontană și extrovertită ca și el.

Un Săgetător își dorește un partener care să plece la Paris în weekend sau unul care nu are nicio problemă în a discuta cu străinii în tren. Dacă un Săgetător găsește pe cineva cu același simț al rătăcirii ca și el, ar putea vizualiza o viață întreagă de experiențe magice alături de el.

 

Capricorn.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Dacă îți dorești un Capricorn ca soț, va trebui să fii la fel de independentă din punct de vedere financiar, demnă de încredere și muncitoare ca și el. Un Capricorn nu își dorește o soție ostentativă sau volubilă; el vrea pe cineva în care să aibă încredere. Acum, dacă ai toate aceste calități frumoase și încă mai ai simțul umorului și un apetit sexual sănătos, Capricornul va dori să se căsătorească cu tine cât mai curând posibil.

 

Vărsător.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Există o vorbă veche care spune că cea mai bună cale de a ajunge la inimă este prin stomac. Ei bine, asta nu este adevărat pentru un Vărsător. Cea mai bună cale de a ajunge la inima lor este prin minte. Arată-i că ești o gânditoare profundă și o persoană cu adevărat unică care îl va ține în priză. Dacă îi arăți că poți fi acolo pentru el, chiar dacă nu spune nimic despre problema lui, va ști că tu ești aleasa.

 

Pești.  Cum să îl faci să se căsătorească cu tine, în funcție de semnul său zodiacal


Arată-le Peștilor că îți pasă de toți oamenii și animalele pământului și cu siguranță te vor lua în seamă. Dacă demonstrezi o latură blândă și delicată a personalității tale, ei vor fi atrași din ce în ce mai aproape. Fii muza lui și încurajează-l să reușească și să aprecieze lucrurile pe care le face pentru tine, fie că e vorba de o carte sau de o poezie. Dacă îi inspiri pe Pești și, la rândul tău, ești inspirată de ei, nu este puțin probabil ca el să vrea să se căsătorească cu tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel