Zeci de români au fost evacuați. Blocul în care locuiau a luat foc în Reșița

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
incendiu_bloc_pompieri
incendiu_bloc_pompieri

Intervenție de urgență a pompierilor reșițeni, astăzi, în urma unui apel la 112 efectuat în jurul orei 16.35. Patru echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare și lucru la înălțime s-au deplasat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din localitate, unde într-un apartament izbucnise un incendiu.

La fața locului au ajuns și o mbulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița și un echipaj cu o ambulanță din cadrul SA. „Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum, din cauza arderii materialelor din interiorul apartamentului, fum care s-a extins la întregul imobil, fapt pentru care s-a dispus evacuarea de urgență a tuturor locatarilor din imobil, acțiune sprijinită și de către colegii noștri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean și Inspectoratului de Jandarmi Județean, sosiți la locul intervenției, fiind evacuați aproximativ 30 de locatari", transmite pressalert.ro

„Incendiul a fost localizat rapid, pompierii reușind să lichideze focul în mai puțin de o oră de la apelul de urgență, respectiv în jurul orei 17.20”, a transmis ISU Caraș-Severin. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, o singură persoană necesitând transportul la spital din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel