Zeci de pasageri, momente de panică după ce părți din avionul cu care zburau s-au dezintegrat: „Furtună fără precedent” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Zeci de pasageri au trecut prin momente de groază, miercuri noapte, după ce părți din avionul cu care zburau de la Santiago de Chile la Asuncion s-au dezintegrat în timpul unei „furtuni fară precedent”. Din fericire, pilotul a reușit cu eforturile supraomenești să aducă pe pământ aparatul, an Airbus A320, aparținând airline company LATAM Airlines Paraguay, departe ca vreun membru al echipajului să fie rănit.

Autoritatea de aviație civilă din Paraguay a demarat ieri sau anchetă cu privire la zborul LATAM Airlines LA1325, al carui căpitan a fost forțat să efectueze o aterizare de urgență, s-a dezintegrat în aer, în timpul unor turbulențe severe.

Șeful autorității a declarat că avionul, care zbura de la Santiago de Chile la Asuncion, s-a confruntat cu o „furtună fără precedent”, potrivit Observator. La rândul ei, compania aeriană a transmis că „pasagerii și membrii echipajului sunt bine” și că aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență în jurul orei 23:00 (ora locală), din cauza „condițiilor meteorologice extreme”.

Avionul a aterizat cu un motor mai puțin, botul distrus total și parbrizul spart.

 

Din fericire, aeronava cu pasagerii și echipajul a aterizat în siguranță. Cu toate acestea, imaginile cu botul dezintegrat și crăpăturile din parbrizul cockpit-ului sunt de-a dreptul șocante.

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată momentele terifiante prin care au trecut cei 48 de pasageri, în timp ce avionul este lovit de fulgere și turbulențe majore.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel