Zeci de copii ROMÂNI, ABANDONAȚI pe aeroporturile din Tokyo, Doha şi Milano

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: observator.tv
Sursa foto: observator.tv

Zeci de copii români sunt abandonați pe aeroporturile din Tokyo, Doha şi Milano. 

Mai mult de 80 de copii români sunt pur şi simplu abandonaţi pe mai multe aeroporturi din lume, după ce au plecat în diferite tabere în străinătate, anunță Observator. Fundaţia Young Parteneres For Civil Society Developemenet Association, condusă de Iulian Ghinoiu, a organizat aceste tabere, iar părinţii au aflat acum că odraslele lor sunt fără bilete de avion fie la Tokyo, fie la Doha, fie la Milano.

Pentru o tabără în Statele Unite fiecare participant a plătit 1.000 de euro, iar la întoarcerea în ţară copii au ajuns la Milano, unde o parte au fost cazaţi la hotel, iar alţii au rămas în aeroport mai mult de 24 de ore.

Unul dintre părinţi a postat un mesaj pe pagina de Facebook a fundaţiei: "Cei din tabăra 18-25 iunie SUA efectiv au fost abandonaţi pe Aeroport. 22 de copii au rămas în Milano, după 36 de ore pe drum." Din informaţiile noastre grupul s-a întors dispersat în Europa, cu 5 avioane, unii copii zburând fără însoţitor. La Milano, 22 de copii au rămas pe aeroport şi organizatorul le-a spus că trebuie să zboare la Viena, apoi la Bucureşti. Numai că la îmbarcarea în avion au descoperit că nu au bilete pentru Viena.

La comentariul postării de pe pagina fundaţiei, o mamă a vorbit despre experienţa prin care trece şi copilul ei, plecat în Japonia. "Grupul din Japonia este divizat in doua grupuri de fapt. Au plecat 76 de copii, din care 36 sunt inca in japonia, iar ceilalti am inteles sunt blocati pe aeroportul din Doha, ramasi fara bilete! Cei ramasi in japonia au avionul maine dimineata, sunt in tokyo, ramasi fara cazare! Speram ca biletele de avion pt maine dimineata sa fie ok.", a scris femeia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel