Zdrobește coaja unui ou fiert, adăugă apă caldă și o picătură de detergent de vase și agită bine. Rezultat incredibil!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Zdrobește coaja unui ou fiert, adăugați apă caldă și o picătură de detergent de vase și agitați bine. Rezultat incredibil!
Zdrobește coaja unui ou fiert, adăugați apă caldă și o picătură de detergent de vase și agitați bine. Rezultat incredibil!

Curățenia casei este un hobby obligatoriu, dar neplăcut. Cu toate acestea, ne dorim cu toții cămine curate și strălucitoare.

StiriDiaspora.ro vă împărtășește câteva trucuri grozave pentru a vă ajuta să vă păstrați casa perfect curată.

Folosiți coaja ouălor fierte pentru a curăța vazele și sticlele de sticlă în locuri greu accesibile. Puneți coaja zdrobită în recipient, adăugați apă caldă și o picătură de lichid de spălat vase și agitați bine. Rezultatul va fi incredibil!

Înfășurați robinetul timp de 30-40 de minute cu niște șervețele de hârtie umezite cu oțet. Va arăta ca nou!

Frecați petele de rugină cu o jumătate de lămâie sărată, iar rugina va dispărea.

Umpleți cada cu apă fierbinte și dizolvați o cantitate suficientă de înălbitor în ea. Lăsați această soluție în cadă peste noapte și va deveni albă din nou.

Puneți un castron cu apă și lămâie în cuptorul cu microunde timp de 5 minute, porniți cuptorul și vedeți ce se întâmplă.

Faceți o pastă cu 1 cană de bicarbonat de sodiu și 1 lingură de apă și săpun. Consistența ar trebui să arate ca un aluat de clătite. Întindeți cu acest amestec toată murdăria și setați cronometrul la 15 minute. După aceasta, curățați pereții cuptorului cu o cârpă uscată.

Aplicați pasta de bicarbonat, săpun și apă pe arzătoarele aragazului electric și lăsați-l să acționeze timp de 15-20 de minute. După aceasta, spălați bine arzătoarele și lăsați-le să se usuce.

Presară bicarbonatul de sodiu pe ușile cuptorului și pune deasupra o cârpă sau un prosop umezit anterior cu apă cu săpun. Lasă-l să acționeze 15 minute. Apoi spălați suprafața cuptorului cu același prosop într-o mișcare circulară.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel