Zboruri low-cost spre Paris și Veneția din Craiova

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Rezervă-ți un loc la super preț! Biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

Compania aeriana Wizz Air lansează două noi rute de la baza din Craiova, a anunțat directorul Aeroportului, Mircea Dumitru.

Cele mai noi zboruri WIZZ fac legătura între Craiova și Paris Beauvais și Veneția Treviso, ambele din martie 2017, cu două curse săptămânale. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 69 RON / segment.

Zborurile spre Paris Beauvais vor avea loc miercurea și duminica începând din 26 martie, iar cele spre Veneția Treviso vor decola în fiecare luni și vineri începând din 27 martie 2017.

Primul zbor WIZZ a decolat de la Craiova spre Londra Luton în 2013, iar după doar un an de activitate, Wizz Air a alocat o aeronavă nouă Airbus A320 la Aeroportul Internațional Craiova. Odată cu stabilirea bazei operaționale, WIZZ a creat 36 de locuri de muncă directe și a lansat mai multe rute cu tarife reduse spre destinații populare cum ar fi Roma, Milano, Bologna în Italia și Barcelona în Spania.

În 2015 Wizz Air a transportat aproape 150.000 de pasageri pe rutele din Craiova și a susținut peste 100 de locuri de muncă pe plan local.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel