Zbor direct Suceava-Bruxelles, începând din 16 aprilie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
compania aeriana TUI fly
compania aeriana TUI fly

Din 16 aprilie compania aeriană TUI fly, membră a grupului TUI Group, cel mai mare tour-operator din lume cu sediul la Hanovra (Germania), va opera zboruri regulate spre capitala Belgiei, Bruxelles-Zaventem (BRU) de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava, a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă.

Zborurile vor avea două  frecvenţe pe săptămână. Biletele vor putea fi achiziţionate de pe pagina de internet a companiei la adresa tuifly.be

”Deschiderea ultimelor zboruri și faptul că vin noi operatori pe aeroportul din Suceava, reprezintă o apreciere a serviciilor oferite de aeroportul Sucevean. Se văd roadele campaniilor de promovare ințiate și coordonate de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, sunt și roadele colaborării sucevenilor din Diaspora. Suceava este un județ din ce în ce mai sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori, iar #Bucovina, o destinație care va continua să fie tot mai atrăgătoare de la zi la zi”, a  declarat Barbă, citat de svnews.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel