Zamfir - Seidler, TENSIUNI în direct la Antena 3: „Nu mai fiți IPOCRIT! Nu MURIȚI de grija noastră!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Parlamentarul ALDE Daniel Zamfir și deputatul USR Cristian Seidler au avut câteva replici acide, astăzi, în cadrul emisiunii „Previziuni” de la Antena 3.

Replicile tensionate au avut loc în contextul în care mai sunt doar câteva ore până la moțiunea de cenzură. 

Daniel Zamfir: „Chestiunea cu supărații din coaliția de guvernare ca să o iei în calcul ca să se trântească un guvern e mult prea mult. Nu ascundem că sunt supărați mai ales în PSD, dar de la asta până la a dărâma un Guvern ca să pui la loc ce? Că despre asta e vorba. Toți cei care s-au adunat ca să dea jos Guvernul nu stă la masă nimeni cu nimeni (...) Toată lumea e în război cu toată lumea! (...)”

Cristian Seidler: „Până să vorbim de o ofertă post-moțiune, răspunderea pentru ceea ce se întâmplă în țară revine în principal coaliției PSD-ALDE. Înainte să intrăm în direct am auzit despre un eventual Guvern scris cu pixul pe hârtie în care se vorba despre doamna Prună, doar că era Cristina Prună, nu Raluca Prună și cred că ar fi fost onest din punct de vedere jurnalistic să-i întrebați pe acei nominalizați dacă ei au avut discuții în acest sens. Este o știre falsă și nimic mai mult!”

(...)

Daniel Zamfir: „Îmi amintesc cum spunea dl Seidler: nicio zi să nu mai rămână Guvernul ăsta. Așa doresc domniile lor. De ce nu preiau guvernarea în secunda 2? Dacă nu știe, îi aduc aminte: în luna iunie sunt alegeri locale. Suntem din 6 în 6 luni în alegeri. Cred că oamenii se vor lămuri după această moțiune: dumnealor nu doresc să intre la guvernare, au un calcul propriu, nu contează că e bine că nu e bine...”

Cristian Seidler: „Nu este adevărat!”

Daniel Zamfir: „Nu, dumnealor nu doresc sub nicio formă să se întâmple nimic. Ei cred că va trece timpul, se va eroda acest Guvern și ei vor conduce singuri România. E un calcul electoral. Dar, măcar mergeți pe ideea asta, asta urmăriți, nu mai fiți ipocrit și spuneți că preluați România din a doua zi. Alegeri anticipate nu se pot face!”

Cristian Seidler: „Alegeri anticipate se pot face dacă există un acord politic în acest sens. Dumneavoastră răspândiți știri false. Dorim să intrăm la guvernare, dar dvs. văd că știți mai bine. De ce vă temeți de alegeri anticipate? Pentru că nu ați făcut pragul la alegerile europarlamentare?”

Daniel Zamfir: „Nu, lăsați că nu am făcut pragul. Haideți că e o discuție lungă! Nu muriți dvs. de grija noastră! Vedeți-vă dvs... ”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel