Votează cu Simona Pâslaru! Să fim alături de ea: În Belgia nu îmi lipsește nimic, dar "acasă" e doar în România

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Simona Pâslaru
Simona Pâslaru

O știți pe Simona Pâslaru? Este o fostă concurentă a concursului Masterchef de la Pro TV.

Dar dincolo de asta, Simona Pâslaru a ales să trăiască în afara României și a decis să își construiască o carieră în politica din afara granițelor. Românca s-a hotărât să candideze la alegerile locale din Belgia.

”Dragi prieteni, după cum știți sunt alegeri în Belgia pe 14 octombrie 2018, alegeri locale. Am deosebita plăcere să vă anunț că voi candida în Arlon. Fără ezitare, m-am alăturat candidaților de pe lista "Pour Vous" și port numărul 22, în fruntea listei fiind André Perpète, Marie Neuberg și Jean-Marie Triffaux.

Este o listă cu 15 femei și 14 bărbați de mare valoare care și-au dat mâna într-o aventură atât de frumoasă! Vreau să mulțumesc camarazilor mei pentru că mi-au permis să fiu printre ei, dar și pentru primirea lor caldă.

Mă simt atât de onorată că numele meu este atașat orașului Arlon și acestei "familii" minunate și frumoase unde pasiunea pentru comuna lor îi unește pe membrii săi! Desigur, este o nouă provocare pentru mine printre multe altele... și ce provocare! 

"Pour vous" este o "familie" în care tradiția și modernitatea se îmbină perfect, care știe cum să evolueze și să se adapteze. "Pour vous" este foarte dinamic, nu se oprește din mișcare și tot crește.

Da, vreau, astăzi, să lucrez cu ei, pentru oamenii din Arlon! Este o mare provocare și o mare onoare pentru mine să pot participa la edificarea ei!”, a transmis Simona Pâslaru.

(w670)

 

Voia să revină în România

Simona Pâslaru voia să revină acasă. A participat la Masterchef și credea că pasiunea pentru bucătărie o va ajuta în acest sens. Își iubește țara mai mult decât orice, dar și-a dat seama că în România nu este de trăit.

”Aș fi dispusă să revin "acasă" pentru a-mi împlini visul. Cu toate că în Belgia nu îmi lipsește nimic, pentru mine "acasă" e doar în România”, spunea Simona Pâslaru când a participat la Masterchef.

Întrebată care este cel mai mare vis al său, ea spunea la acel moment: ”Să fiu fericită. Să fiu lângă persoană iubită. Să fiu sănătoasă, să mă pot ocupa cât mai mult de cei dragi, de familie și să profit cât mai mult de prezența lor. Și apoi, să trăiesc din și pentru pasiunile mele. Căci doar așa aș fi fericită și împlinită. Să îmi fac o carieră din una din pasiunile mele. Ar fi ca și cum mi-aș întregi familia. Căci munca e tot ce mi-a rămas de la viață. Sunt o femeie pentru care cariera înseamnă, acum, totul. De aceea vreau să fac ceva ce îmi place, vreau să mă împlinesc pe plan profesional”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel