Viorica Dăncilă: „Acesta este MODUL în care TREBUIE să PROCEDĂM”

Premierul Viorica Dăncilă face astăzi declarații de presă în care explică situația actuală a PSD.

„Am înțeles semnificația votului și vom avea o analiză în partid, să vedem unde s-a greșit, să îndreptăm și să mergem uniți mai departe. În BPN am decis ca funcția de președinte executiv să fie ocupată de Paul Stănescu, BPN să aibă loc în fiecare luni, CEX să se întrunească în fiecare lună, iar ședințele să aibă loc în teritoriu. Trebuie să avem o viață de partid, să avem o echipă sudată și toate hotărârile să le luăm în cadrul partidului. La CEX vor participa și miniștri.

Am discutat cu membrii PSD, membrii Parlamentului. Toți au dat mesaj de unitate, toți vor să menținem guvernarea, să revenim la mesajele din 2016, astfel încât să trecem peste această perioadă dificilă și să nu putem apropia de cetățeni. Au participat toți deputații și toți senatorii, am ascultat punctul de vedere al fiecăruia și consider că acesta trebuie să fie modul în care trebuie să procedăm.

Discuțiile despre justiție au nemulțumit o mare parte a electoratului. Trebuie să vorbim despre programul de guvernare”, a declarat Dăncilă.

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy