INCREDIBIL. Viorica Dăncilă : Să le fie RUȘINE!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă  a prins curaj de când  "CONDUCE" Europa  și îl acuză pe președintele Iohannis și pe europarlamentarii români că au dezinformat la Bruxelles despre problemele din România. Dăncilă a spus că acestora ”ar trebui să le fie rușine” pentru că dăunează propriei țări.

"Se vorbea despre faptul că nu suntem pregătiți, că nu vom fi în stare să ducem președinția la bun sfârșit. Dacă vă aduceți aminte, era chiar o propunere ca Finlanda să preia președinția în locul nostru, dacă nu suntem în stare. Asta nu a venit de nicăieri, a fost legată de anumite afirmații, una dintre ele a fost chiar declarația președintelui Klaus Iohannis. Am dicutat cu mai mulți europarlamentari, cu mai mulți oficiali europeni care ne-au spus că lucrăm într-un ritm foarte energic, într-un ritm susținut și au văzut că suntem foarte determinați să avem succes. Acest lucru i-a bucurat foarte mult pe toți oficialii europeni.

Multe dintre aceste dintre aceste dezinformări vin din România, vin de la europarlamentarii români. Nu trebuie să uităm că nu au fost numai dezinformări, dar au fost și voturi ale eurodeputaților români împotriva României. Tot ceea ce a adus o umbră asupra președinției României vine din interior.
Cei care fac aceste lucruri ar trebui să le fie rușine! Să le fie rușine pentru că oamenii i-au votat să reprezinte România, nu să voteze împotriva României. Membrii Parlamentului European și Jean Claude Juncker au fost uimiți pentru că nu s-a mai văzut până acum ca europarlamentari din țara respectivă să-și atace propria țară și să vină cu dezinformări.", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel