Viorica Dăncilă: "Este o DEMISIE de ONOARE"

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost invitată la Digi24, la Jurnalul de Seară. Aceasta a declarat că o să își dea demisia de onoare dacă PSD nu intră în turul doi la prezidențiale. 

"Obiectivul este să câștigăm alegerile prezidențiale. Domnul președinte Iohannis spune pas cu pas, noi spunem tur cu tur. Și atunci ne propunem și primul tur să intrăm în turul doi, și să câștigăm alegerile prezidențiale. (...)Cred că avem toate șansele, suntem un partid puternic, suntem un partid organizat care a avut această dezamăgire a alegerilor europarlamentare. Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut. (...) Sondajul se poate schimba de la săptămână la săptămână. Nu l-aș lua ca pe un indicator foarte real pentru că cei care răspund de multe ori la sondaje nu se prezintă la vot", a delcarat Viorica Dăncilă, la Digi24.

Viorica Dăncilă a fostt întrebată dacă își menține declarația potrivit căreia își dă demisia. 

"Categoric. Este normal să ne asumăm fiecare rezultatele. Așa cum în teritoriu fiecare județ, fiecare comunitate din județul respectiv își asumă un anumit target (...)și eu trebuie să îmi asum anumite lucruri. Bineînțeles că este o demisie de onoare care trebuie să o aibă în vederre toți cei care nu vor atinge acel scor. Trebuie să fim foarte corecți și am foarte mare încredere în colegele și colegii mei din organizații. Știm că vor lupta pentru scorul pe care și-l asumă. (...) Obiectivul este să câștigăm alegerile prezidențențiale", a mai spus Viorica Dăncilă, la Digi24.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel