Viorica Dăncilă, AVERTISMENT pentru Iohannis: Asta nu mai poate CONTINUA

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Viorica Dancila - Guvernul Romaniei
Viorica Dancila - Guvernul Romaniei

Viorica Dăncilă i-a transmis un avertisment președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește respingerea Liei Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării. 

"Am nominalizat-o pentru această funcție pe Lia Olguța Vasilescu, un om cu o activitate vastă. Ea este ministrul care a gestionat cu succes  două dintre cele mai complexe legi: legea pensiilor și legea salarizării unitare. De aceea, argumentele folosite de Iohannis sunt necredibile. Am dat dovadă de toată deschiderea și de multă răbdare în raport cu atitudinea președintelui care a răspuns doar prin atacuri și încercări repetate de a bloca activitatea Guvernului. 

Este regretabil că președintele țării vrea să împiedice investițiile și nu-i pasă că pune în pericol implementarea unor proiecte pentru cetățeni. Acest lucru nu mai poate continua. Îi solicit președintelui să abandoneze jocurile politice și campania electorală. România este mai importantă. Conflictul pe care îl întreține președintele Iohannis nu ajută economia și nu aduce nimic bun în viața românilor. Românii au nevoie de investiții și pentru acest lucru, Guvernul trebuie să fie lăsat să lucreze," a spus Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel