Viorica Dăncilă ARUNCĂ ÎN AER scena politică: „Luăm în calcul SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI Klaus Iohannis“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat în această seară, în emsiunea moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, că PSD ia în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Fostul premier Viorica Dăncilă, a anunțat în această seară că PSD ia în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Întrebată de Mihai Gâdea dacă acesta este un plan pentru PSD, în contextul în care urmează alegeri prezidențiale, asta înseamnă ceva, adică o criză profundă.

Întrebată de Mircea Badea dacă se gândește la o posibilă suspendarea a președintelui Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a spus că ia în calcul acest lucru și că se pregăteste pentru începerea demersurilor.

„O să discut cu colegii mei. Luăm în calcul suspendarea președintelui, pentru că eu cer fiecărui cetățean să respecte Constituția și nu poate cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalți să încalce legea fundamentală. (...) Pe de o parte normal ar fi să începem demersurile pentru suspndarea președintelui. Pe de altă parte sunt un om căruia îi pasă de această țară. Odată cu suspendarea imi e teamă că adâncim și mai tare țara în haos.

În mod logic ceea ce face președintele Iohannis este de neeacceptat și ar merita suspendarea imediată. Dar suntem stat membru UE și sunt multe state cu ochii pe noi și asta ne-a costa foarte mult. Însă  și încălcarea Constituției ne costă mult. Nu este prima dată când președintele încalcă constituția. Cred că se simte deasupra tuturor, omul care își permite orice“, a afirmat Viorica Dăncilă în emisiunea moderată de Mihai Gâdea și Mircea Badea la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel