Violeta Alexandru o DESFIINȚEAZĂ pe Olguța Vasilescu: "#prostiaPRM"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Violeta Alexandru a reacționat dur, după ce fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, a acuzat-o că vrea să desemneze "fără concurs" atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice. 

"Ieri a sărit cu o postare O. Vasilescu of PRM să mă acuze că aș modifica HGul de organizare al MMPS astfel încât să desemnez "fară concurs" atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice (despre ei, despre cum taie frunză la câini și cum au fost parașutați inclusiv realizatori TV direct în Dubai, cu o proximă ocazie).

Pentru că s-a adus în discuție prostia, să facem câteva precizări:
1️⃣ Articolul respectiv NU este propus de mine. Noi nu modificăm NIMIC. Acel articol e de pe vremea, și a fost semnat chiar de #prostiaPRM (dovada actul semnat chiar de ea în 2017, vedeți paginile scanate de atunci).
2️⃣ Dacă făcea un efort, își aducea aminte că această precizare NU exclude concursul. Ba din contră, mereu s-au organizat concursuri pentru aceste posturi. Sigur, înțeleg din Minister că la concursuri ieșea cam cine trebuie, oamenii din minister au început să vorbească, cu toate amenințările făcute asupra lor să tacă.
3️⃣ Într-un final, când prietenii din minister i-au atras atenția că bate câmpii, într-un gest penibil, a șters postarea, dar o avem aici în captură", a scris pe Facebook ministrul Muncii, în urmă cu puțin timp.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel