Viktor Orban, la Cluj: Le oferim tinerilor maghiari o viață SIGURĂ

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Problema numărul unu la alegerile europarlamentare pentru toate ţările europene este cea a migraţiei, iar una dintre cele mai importante chestiuni este dacă se va reuşi apropierea opiniilor privind imigraţia, dacă unitatea europeană se va restabili, însă nicio încercare de acest fel nu a avut succes până în prezent - a afirmat Viktor Orbán, premierul ungar, miercuri, la Cluj.

În prelegerea sa ţinută la Universitatea Maghiară de Ştiinţe "Sapientia" din Transilvania, premierul ungar a evidenţiat că: gândirea politică europeană s-a împărţit în două ramuri în privinţa imigraţiei. În timp ce Occidentul gândeşte "cum să trăim împreună", noi, central-europenii, ne gândim ce trebuie să facem ca să nu fim nevoiţi să trăim împreună - a comunicat premierul ungar.

Potrivit lui Viktor Orbán, occidentalii vor să facă să dispară diferenţele, vor ca "şi noi să permitem accesul imigranţilor în număr mare" şi atunci se va restabili unitatea europeană. În opinia noastră, însă, "pentru unitatea europeană, nu este voie să plătim acest preţ" - a afirmat Orbán. Premierul a menţionat de asemenea că: "le oferim tinerilor maghiari o viaţă sigură, creştină, în curs de dezvoltare. Ne aflăm în faţa unor vremuri măreţe şi a unor perspective mari" - a menţionat premierul ungar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel