Viena: Polițist mușcat de un român pe care îl urmărea pe bicicleta pe care chiar acesta o lăsase în urmă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un fugar român a mușcat un polițist în timpul evadării, într-un parc din Viena.

În timpul unei opriri de rutină în trafic, un bărbat aflat pe bicicletă a încercat să se sustragă arestării. În urma unei urmăriri, acesta a părăsit bicicleta și a continuat să fugă pe jos. Dat fiind dificultatea urmăririi cu mașina, un polițist a preluat bicicleta și a continuat să-l urmărească. După o fugă într-un parc, polițistul familiarizat cu zona l-a capturat în timp ce părăsea parcul. În momentul în care a fost oprit din nou, bărbatul l-a mușcat pe polițist. Ulterior, bărbatul a fugit din nou și a reușit să dispară.

În timpul percheziției efectuate ulterior, autoritățile au identificat bărbatul pe baza documentelor pe care le-a lăsat în urmă, stabilind că era un cetățean român în vârstă de 36 de ani. În rucsacul său, au fost găsite o mașină de tăiat șuruburi și alte obiecte. Atât bicicleta, cât și instrumentele au fost confiscate.

Polițistul care a fost mușcat în timpul confruntării a primit îngrijiri medicale de la Serviciul de Ambulanță din Viena și a fost transportat la spital. Din cauza rănilor, acesta nu a mai putut continua activitatea sa de serviciu.

Ancheta privind acest incident este în desfășurare, iar autoritățile continuă să adune probe și informații pentru a elucida pe deplin situația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel