Ponta îi face PRAF pe Dragnea, Vâlcov și Dăncilă. PLEACĂ cu MILIOANELE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Este HAOS în toată țara din cauza vremii dar și din cauza PROSTIEI , incompetenței, delăsarea și clientelismul, spune Victor Ponta.

Aeronavele care decolează din Bucureşti, sâmbătă, pot înregistra întârzieri de 40-50 de minute, a informat Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB). De asemenea, mai multe curse au fost anulate.

"Nu vremea - ci PROSTIA , incompetenta, delasarea si clientelismul provoacă haos!

Sefii numiți de noul Guvern la Aeroportul Otopeni nu știau ca în România ”iarna nu e ca vara”? Sau nu îi interesează - Dragnea și Vâlcov zboara cu avioane private de la terminalul VIP !

Conducerea Aeroportului Otopeni a fost numită pe aceleasi criterii de INcompetență ca și Dăncilă, Andrușca, fetele lui Vâlcov de la ANAF si Casa Nationala de Sanatate ......

Aeroportul Otopeni a ramas în anul 2019 cu O SINGURĂ masina de degivrare - în mod normal procedura la un avion dureaza peste o jumatate de oră ; dar avioanele sunt programate la decolare din 10 în 10 minute! Deci nu vremea e problema - ci prostia și incompetenta ! Daca primea TELDRUM contractul de degivrare sigur apareau 10 masini, nu?

In aceasta dimineata am fost toti urcati in avioanele care plecau in jurul orei 8 si stam pe pista uitandu-ne unii la altii / la 9.45 am fost anuntati ca singura masina de degivrare a ramas fara substantele pe care trebuie sa le raspandeasca pe corpul avionului - si a plecat sa realimenteze!!! Nu vremea e problema - ci prostia si incompetenta!

Tot anunta la presa că se pleacă cu întarzieri de 50 de minute! De la 8 la 10 sunt 50 de minute? Sau ati făcut toti scoala în acelasi loc cu Viorica?

Unii ( mai norocosi) vor ajunge la destinatie cu 2-3-4 ore intarziere / altii insa pierd zborurile de legatura, programul de weekend, bani si nervi! Iar sefii de la Otopeni sunt linistiti - Dragnea si Valcov zboara cu avioane private care sunt degivrate imediat!

Dupa ce îi lasam sa distruga ANAF, Casa Nationala de Sanatate, Aeroportul Otopeni, TAROM, Banca Transilvania, Compania Energetica Oltenia si multe multe altele - ei pleaca in Brazilia cu milioanele si noi rămanem aici să plătim nota!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel