Victor Ponta: „Dăncilă n-a făcut politică decât la Teleorman. / Asta este doar 'BARONIADĂ'“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Victor Ponta a criticat în termeni dur încercările guvernului Dăncilă de a încerca să se mențină la guvernare și de a supraviețui moțiunii de cenzură de joi.

Victor Ponta, liderul Pro România, a afirmat marți seară, în direct la B1TV în emisiunea moderată de Tudor Mușat, că Viorica Dăncilă este primul premier dispus să scoată 1,4 miliarde de lei din bugetul public doar pentru ca Guvernul să supraviețuiască moțiunii de cenzură de joi și pentru a-și atrage un minim sprijin parlamentar.

Discuțiile dintre Pnta și moderatorul emisiunii au început cu un moment inedit. Pe fondul acuzațiilor că Viorica Dăncilă ar încerca să șantajeze și să mituiască parlamentari, astfel încât aceștia să voteze alături de actuala putere la moțiunea de cenzură de joi, Victor Ponta l-a întrebat pe Tudor Mușat dacă nu cumva ar dori un post de ministru: „Vreţi să fiţi ministru? Că vă sună doamna Dăncilă și vă dă ce funcție vreți”, a afirmat Victor Ponta, în deschiderea schimbului de replici.

ULterior, el a afirmat că actualul premier nu știe să facă decât „politică de Teleorman“.

„Doamna Dăncilă n-a făcut niciodată politică decât la Teleorman, unde era un tătuc - domnul Dragnea -, unde se rezolva totul cu bani și cu amenințări. De aceea sper ca joi să treacă moțiunea de cenzură, pentru că altfel nici nu vom avea un guvern demis, că n-a trecut moțiunea, dar nici nu vom avea un guvern care să funcționeze. Pentru că n-au majoritate, n-au miniștri”, a afirmat Victor Ponta, în emisiunea moderată de Tudor Mușat.

Tot aseară, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după emisiune, Victor Ponta a comentat în termeni duri semnarea de către Guvern a unei liste cuprinzătoare de proiecte de asfaltare, în valoare de aproape 7,5 miliarde de lei, chiar acum, în pargul campaniei electorale: „Aceasta nu este social democratie este doar “baroniada” / aceste metode sunt împotriva oamenilor si in beneficiul catorva corupti care o sustin pe Dancila pentru interesele lor mafiote!“, a afirmat, critic, Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel