Victor Ponta îşi face PLANUL: "Mă gândesc să candidez la Preşedinţie"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat, marţi, că se gândeşte să candideze în anul 2024 la Preşedinţia României, mai ales pentru faptul că e un an special, cu patru feluri de alegeri politice.

"Probabil. Nu ştiu să spun de pe acum şi mai e mult. Evident că mă gândesc, pentru că eu văd 2024 ca un an special (...), pentru că este anul în care avem patru alegeri: prezidenţiale, parlamentare, europarlamentare şi locale. Deci, este momentul în care poţi să faci într-adevăr o reformă, în primul rând de persoane, dar şi de structură, de gândire politică, sau pierzi ocazia şi rămâi prins iarăşi în aceste cicluri nesfârşite de lupte intestine între preşedinte, Parlament şi aleşi locali. Eu cred că 2024 e o şansă uriaşă de schimbare radicală a României, pe care n-o ai decât o dată la 20 de ani, că aşa-i sistemul electoral. O dată la 20 de ani ajungi cu toate odată şi o dată la 20 de ani nu mai candidează cel în funcţie. Eu, dacă ratez momentul 2024 - ca om politic vorbesc, nu neapărat preşedinte - mie nu îmi mai vine rândul peste 20 de ani", a spus Victor Ponta, într-o emisiune la Digi 24.

El a adăugat că la alegerile prezidenţiale din 2014 s-a "bătut" singur şi că tot el va fi în continuare principalul său contracandidat.

"În 2014, eu m-am bătut pe mine. Dacă vă referiţi la un contracandidat al meu, eu sunt principalul contracandidat", a spus Victor Ponta, răspunzând unei întrebări legate de viitorul candidat al PNL la alegerile prezidenţiale din 2024. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel