Victor Ponta, după întrevederea cu Klaus Iohannis: „Retrăim momentul 2009“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liderul Pro România, Victor Ponta, face declaraţii după consultările de la Palatul Cotriceni avute cu președintele Klaus Iohannis în vederea desemnării unui nou premier. Propunerea comun PSD - Pro România este Remus Pricopie.

„Sunt chestiuni care nu pot să aştepte luni pentru că orice fel de proceduri de alegeri înseamnă luni de zile. Decizia aparţine preşedintelui şi noi vom face tot ce ţine de noi ca România să nu intre în criză.

(...) E recunoaşterea că un om poate să fie independent, să aibă principii. Retrăim momentul 2009. Atunci a căzut Guvernul Boc, majoritatea de atunci l-a propus pe Iohannis, care am zis că este o soluție bună, şi Băsescu a refuzat. Iar România a stat în criză. 

Noi, cei de la Pro România, vom face la fel dacă e propus domnul Orban: nu îl vom vota. Ar fi ridicol. NU participăm la o numire care nu are scopul prevăzut în Constituţie.

Nu cred că președintele are vreo problemă cu Remus Pricopie, în decembrie a fost și decorat de klaus Iohannis“, a comentat Victor Ponta la ieșirea de la consultările cu șeful statului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel