Ponta: HAOSUL e produs în mod premeditat de către INFRACTORI care vor să scape liniştiţi cu BANII FURAŢI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta a reacţionat pe Facebook după decizia Curţii Constituţionale, care a constatat existența unui conflict juridic între Parlament şi Curtea Supremă, referitor la formarea completurilor de cinci judecători.

Decizia îl interesează direct pe Liviu Dragnea care s-a arătat nemulțumit de modul în care a fost alcătuit completul de cinci judecători în dosarul în care, la prima instanță, a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

"Sunt absolvent al Facultătii de Drept din Bucuresti / am fost magistrat, avocat și deputat ( chiar în Comisia Juridica) / și pot să declar că nu mai înțeleg absolut nimic din modul în care se fac și se aplica legile în anul 2018 în România !!! Daca eu simt acest lucru oare ce crede un cetătean ( roman sau strain) care are un proces si spera să i se facă dreptate???

Justitia este o parte a mecanismului public fără de care nicio societate nu poate funcționa / există sisteme de justiție mai mult sau mai puțin eficiente , mai mult sau mai puțin democratice, mai mult sau mai puțin independente sau nu/ dar așa haos cum a fost produs în anul 2018 în România nu a existat niciodată nicăieri!

1. Guvernul modifică prin ordonanță de urgența legile făcute timp de 1 an în Parlament

2. Curtea Constitutionala decide azi că judecatorii Curtii Supreme aplică greșit o lege încă din 2014 ( desi la CCR din 9 membrii actuali unul singur a fost judecator )

3. Ministrul Justitiei și Procurorul General se bălăcăresc la televizor, pe Facebook si direct în CSM

4. Comisia Europeană si Comisia de la Veneția ne spun că greșim si totuși Comisia “Iordache” scoate limba la ei si spune că știu ei mai bine cum sa facă

5. Oameni nevinovati sunt scosi din functii si “paradiți” de portocali si unchesei care merg linistiti la birou si incaseaza salarii de la Buget de peste 100 de milioane / iar condamnatii penal prezideaza Camera Deputatilor si ii cearta la televizor pe judecatori

Haosul este produs în mod premeditat și direcționat de către infractori care vor să scape linistiți cu banii furați si de proști care au facut o facultate de Drept fantomă făra să aibă bacalaureatul! Călăi și slugi - plus trompetele care îi sustin la televizor!

Nu mă mai interesează soarta juridică a lui Dragnea - a dovedit deja ca și Pablo Escobar că este mult prea puternic pentru Justitia noastră / până la urma nici Escobar nu si-a încheiat cariera pe băncile Tribunalului / dar mă gandesc că milioane de romani au cel putin un proces si spera sa vada ca se face dreptate - si trebuie sa aiba incredere in Justitie!

Acesta distrugere a Justitiei facuta in 2018 ne va costa enorm pe toti cei care vrem sa traim in continuare in Romania ( si nu in Brazilia sau Costa Rica) / ne vor trebui multi ani sa reparam ce am stricat acum!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel