Victor Ponta, anunț despre votul de învestire a Guvernului Cîțu: „Ca orice om normal la cap...“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat cum va vota, joi, la votul din Parlament privind învestirea Guvernului Florin Cîțu.

„(...) Joi, pe 12, avem vot la Parlament pentru Guvern. Eu vă anunț că eu și orice om normal la cap care e acum în Parlament și care vrea să mai iasă pe stradă, trebuie să voteze PENTRU. Trebuie să avem guvern. Ca să achiziționezi holtere trebuie să dai OUG. Ca să dai OUG îți trebuie guvern. Doar PNL-ul votează contra. PSDiștii votează pentru, că nu-s nebuni.

* Noul Guvern va trebui să dea o OUG pentru întâlnirile publice - în art 53 din Constituție zice că doar prin lege poți să modifici asta. Suspendarea cursurilor din școli - o să le sus-pende mai mult.

Al treilea lucru - adaugi legea cu părintele care stă acasă. Apoi - ce faci cu transportul în comun? Microbuzele alea în care se înghesuie 20 de oameni. Le suspenzi sau nu? Mai departe, acum trebuie să aduni firmele și să-i întrebi pe toți: ce facem? Hai să vedem care-s facilitățile fiscale. 5. Joi seară, după ce-i votăm trebuie să dea OUG să interzică ex-portul de medicamente și consumabile din România.

6. Acest guvern nou învestit trimite o scrisoare la CE și anunță că de-acum cheltuim pentru sănătate. 7. Trebuie să facem un proiect de lege care să spună așa: alegeri locale și parlamentare când ne zice OMS că s-a terminat cu epidemia. Să faci campanie electorală în plină epidemie înseamnă că ești sinuci-gaș. Dacă PNL-ul o ține tot cu alegeri, eu cred că nu mai fac nici 5%, nu mai intră în Parla-ment.

Dacă nu înțeleg că de fapt problema oamenilor este coronavirusul. Azi lumea aștepta să vadă măsurile, iar ei anunțau candidații. Ce mă interesează pe mine, că oricum sunt luați de la PSD, cu dosare penale, condamnați. Nu mă interesa ce penal mai pui tu candidat. Mă in-teresa să-mi spui ce faceți cu școala, transportul, cu firmele, cu CE. Poate o să ne zică dl Cî-țu. Dl Orban n-o să ne spună. El e interest să nu treacă guvernul că rămâne șomer. PNL și-a dat jos guvernul că au văzut în sondaje că au 47%“, spune Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel