Victor Ponta: Afront absolut MITOCĂNESC al PSD

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta scrie că a fost la recepția oferită de Ambasada Germaniei la București și a rămas șocat să vadă că nu a fost nimeni prezent din partea PSD sau a Guvernului.

”In acestă seară am participat împreună cu Sorin Cimpeanu la recepția oferită de Ambasada Germaniei la București cu ocazia Zilei Naționale / multumesc în numele ProRomânia pt invitație și transmit multe urări de bine tuturor germanilor.

Am fost însă absolut șocat să constat că la recepție din partea Guvernului nu era prezent NIMENI / din partea Parlamentului tot NIMENI / și din conducerea PSD tot NIMENI ! Un afront diplomatic absurd și mitocănesc!

Noroc că am fost prezenți 3 foști lideri social democrati ( Dl Năstase, Dl Geoană si cu mine) si am încercat să atenuam puțin impresia de boicot deliberat - mai ales că era vorba de fosti lideri într-adevar recunoscuti pentru activitatea internațională!

Vă reamintesc că Germania este PRIMUL partener comercial al României, că firmele germane au investit miliarde de euro în România, au creat zeci de mii de locuri de muncă și plătesc lunar taxe și impozite către Bugetul din care se înfruptă Guvernul și liderii PSD! Plus că Germania este principalul actor politic în Uniunea Europeana ( si pe urma unii se miorlaie la televizor ca sunt “persecutati” in Parlamentul European!

Pe urma mi-am amintit cum Dragnea & Dăncila au boicotat anul acesta și Receptia de Ziua Națională a SUA ( principalul nostru partener strategic in sens militar) / că nu au apărut nici la Ziua Nationala a Italiei ( tara unde traiesc milioane de romani) nici a Frantei ! Iar noi ne pregătim sa preluam la 1 Ianuarie Presedintia semestriala a Consiliului Uniunii Europene - cu niste guvernanti care boicoteaza sarbatorile nationale ale tarilor fondatoare ale UE!

Dupa caderea communismului Romania a facut eforturi mari pentru a se reintegra in comunitatea internationala si a-si dezvolta parteneriate cu tarile importante/ si fostii lideri PSD si Guvernele Nastase si Ponta au muncit mult in acest sens si au avut rezultate incontestabile!

28 de ani de eforturi si interesul nostru national sunt aruncate la cos de niste indivizi incapabili sa inteleaga si sa accepte o lume care exista dincolo de granita Teleormanului! Asta este foarte grav!”, a scris Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel