Viceprimar PSD, JIGNIRI adresate ȘOFERILOR de TIR: "Stau și învârt de un volan" (VIDEO)

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un viceprimar PSD, invitat la un post de radio, a spus despre șoferii de TIR că "fug de răspundere" și doar "învârt volanul". Viceprimarul a încercat să explice dezinteresul tinerilor în a căuta un loc de muncă.

Cristian Merișanu este viceprimar în Vulcan, județul Hunedoara. Invitat la postul de radio Mondo FM, acesta a făcut declarații jignitoare la adresa șoferilor de TIR care au trezit indignare pe Facebook. 

Viceprimarul a spus că șoferii de TIR din România "fug de responsabilitate" și că încasează 2.000 de euro să "învârtă de un volan".  

Cristian Merișanu a vrut să explice dezinteresul pe care îl au tinerii atunci când trebuie să își găsescă un loc de muncă. Acesta a spus că tinerii sunt atrași de salariile mari din străinătate și de cât de repede se pot câștiga bani în afara granițelor țării. 

Iată interviul acordat postului de radio Mondo FM:

„Sunt foarte mulți copii, tineri care s-ar regăsi în aceste școli profesionale, după care să își găsească un loc de muncă. Dar am chemat clase de copii de clasa a 12-a care termină acum confecții, să vină să vadă cam care e oferta. A venit profesoara și a așteptat două ore și n-a venit nici măcar un elev. Erau trei firme care recrutau. Adică eu dacă eu terminam liceul și aveam un profil și aveam posibilitatea să văd trei locuri de muncă, eu m-aș fi dus alergând.

Acum pur și simplu nu i-a interesat...Acum este cu plecatul ăsta. Este și diferența asta mare de salariu între Europa și România. Că pleacă pe TIR și ia 2.000 de euro și tot să nu muncească...că stă și învârte de un volan. Este muncă, dar fuga de răspundere de șef, poate de un colectiv...să zicem că poate sunt mai independenți", a spus viceprimarul Cristian Merișanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel