Veste proastă adusă de noul an: Whatsapp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
watsapp
watsapp

WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane vechi în 2021, dacă nu este actualizată aplicația. Utilizatorii cu smartphone-uri vechi de câțiva ani nu vor putea trimite mesaje prietenilor și familiei pe WhatsApp, fără a actualiza aplicația.

Dacă aveți nevoie să actualizați aplicația, WhatsApp vă va trimite un mesaj, pentru a vă comunica acest lucru. Utilizatorii de Android care nu au sisteme de operare 4.0.3 sau mai noi se încadrează în categoria celor care trebuie să actualizeze aplicația.

Din păcate, WhatsApp nu va mai funcționa complet pentru persoanele care încă folosesc un iPhone 4 sau mai vechi și unele dispozitive Android, inclusiv Motorola Droid Razr și Samsung Galaxy S2.

Oricine are un telefon vechi și dorește să continue să utilizeze aplicația ar trebui să își actualizeze sistemul de operare, transmite Daily Star, potrivit stirileprotv.ro. Utilizatorii Android pot face acest lucru accesând „Setări” și făcând click pe „Despre telefon”. Pentru cei cu dispozitive iPhone, pot accesa „Setări”, pot alege „General”, apoi „Despre” pentru a verifica dacă utilizează cea mai nouă versiune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel