Fiul lui Ion Caramitru i-a strigat lui Valentin Dragnea ”HOȚULE”

Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, a transmis presei un comunicat în care prezintă versiunea sa asupra incidentului cu fiul și nora președintelui PSD, Liviu Dragnea. Ștefan Caramitru i-ar fi strigat în urmă cu zece zile lui Ștefan Dragnea ”Hoțule”, iar acesta a făcut plângere la Poliție pentru agresiune, scrie adevarul.ro

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a deschis un dosar penal in rem pentru ameninţare şi tulburarea liniştii publice în urma unei plângeri depuse de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

Iată scrisoarea lui Ștefan Caramitru

„Locuiesc pe aceiași stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină. În acel timp a avut loc o altercație verbală cu doamna Dragnea, moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni.

Mi-a fost greu să nu reacționez la un atac verbal, în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea. Până în acest moment nu am fost informați oficial din partea organelor competente privind existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală, și sunt foarte surprins de informațiile care se vehiculează în presă mai ales că  nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere.
„Nu înțeleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presă, nu îmi doresc sa îl alimentez inutil și nici nu înțeleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic. Dacă într-adevăr exista o plângere penala cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităților și vom furniza orice informație necesară pentru stabilirea adevărului”

Cazul a fost povestit de Raluca Fehrer, pe blogul personal.

Potrivit lui Fehrer, soția lui Valentin Dragnea a început să strige

Băăăi, săracule. tu știi cine suntem noi, măi, tu știi bai cine e bărbată-miu, băi, gunoiule, tu știi ce o să vă facem, băăi? O să vă strivim, băăăi, nimeniule!!!”, i-ar fi strigat Gina Alexandra lui Caramitru

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23