Vama Halmeu de pe frontiera cu Ucraina, lăsată fără curent electric de un român 

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Vama Halmeu de pe frontiera cu Ucraina a rămas luni seara fără curent electric, după ce în timpul unor lucrări a fost tăiată sursa de alimentare, traficul fiind oprit până la instalarea unui generator, informează Instituţia Prefectului. 

"În urma lucrărilor efectuate de cei de la Apă-Canal în cadrul unui proiect pe fonduri europene a fost tăiată sursa de alimentare cu curent electric din zona vămii Halmeu. Au rămas fără curent electric Punctul de Trecere a Frontierei, Vama Interioară şi Punctul Sanitar-Veterinar", a transmis prefectul Radu Roca.

Avaria s-a produs din cauza neatenţiei unui muncitor. 

În Halmeu a fost instalat un generator al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare care va asigura alimentarea până la remedierea problemei.

"Dat fiind faptul că poliţiştii de frontieră dispun de staţii mobile de lucru, controlul documentelor nu a fost afectat, iar pe sensul de ieşire din ţară s-a permis ieşirea automarfarelor neîncărcate. Componenta logistică a Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, cu sprijinul ISU Someş Satu Mare, a reuşit să asigure furnizarea energiei electrice prin echipamente independente de reţeaua de furnizare, astfel încât un acest moment traficul în PTF Halmeu să se desfăşoare normal. Nu s-au înregistrat timpi de aşteptare ridicaţi", a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel