INCREDIBIL. Vâlcov îşi SUBORDONEAZĂ ANAF şi va COMANDA controale

Fiscul a fost subordonat Prognozei, controlată de SGG, unde Vâlcov este lider decizional. ANAF va primi liste cu firme de controlat anunță profit.ro.

Agenția Națională de Administrare Fiscală și Comisia Națională de Strategie și Prognoză au încheiat un acord de cooperare, prin care CNSP va identifica firme "care prezintă risc fiscal ridicat", iar ANAF va merge în control. Acordul este semnat de șefii celor două instituții.

Fiscul va primi de la Comisia Națională de Strategie și Prognoză liste cu firme și domenii cu risc fiscal pe care va trebui să le controleze.

Astfel, ANAF, condusă de la începutul lunii ianuarie de Mihaela Triculescu, susținută pentru această funcție, potrivit presei, de consilierul Vioricăi Dăncilă,  Darius Vâlcov, va urma obiective de control trasate de Comisia de Prognoză și va da explicații acesteia când nu le respectă. Comisia de Prognoză este în subordinea Secretariatului General al Guvernului, unde unul dintre principalii lideri decizionali este consilierul economic al premierului, Darius Vâlcov, scrie profit.ro.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27